Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

SPARTHERM Dik Geurts Vidar Wall (1025324)

1 655 000 Ft
+ 21 500 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
mbkandallo.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 1 655 000 Ft

További termékek a kategóriából

További Spartherm termékek: Spartherm Kandallóbetét

Kratki Pro Nbc 7 Kandallóbetét 1 229 120 Ft Kratki Pro Nbc 7 Spartherm Lean 3rl 70h Kandallóbetét 2 757 100 Ft Spartherm Lean 3rl 70h La Nordica-Extraflame Inserto 70 L 4.0 Ventilated Kandallóbetét 718 200 Ft La Nordica-Extraflame Inserto 70 L 4.0 Ventilated La Nordica-Extraflame Inserto 80 Crystal Evo 2.0 Ventilated Kandallóbetét 1 036 200 Ft La Nordica-Extraflame Inserto 80 Crystal Evo 2.0 Ventilated
Termékleírás
Teljesítmény 7.1 kW
Fatüzelés Igen
Széntüzelés Nem
Gáztüzelés Igen
Bioethanol tüzelés Nem
Pellet tüzelés Nem
Elektromos kandalló Nem
Fáradtolaj kandalló Nem
Füstcső átmérője 150 mm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A Dik Geurts méltán szerzett magának nevet a fatüzelési iparban. A minőség és a könnyű használat, hogy csak néhányat említsünk, szintén kulcsfontosságú a jellegzetes formatervezés mellett. Kiterjedt termékválasztékuk azt jelenti, hogy gyakorlatilag minden lakóhelyre van megfelelő készülékük. A magas hatékonyság és az alacsony károsanyag-kibocsátás hozzájárul a környezet jobb állapotának megteremtéséhez. A mesés Vidar Triple fatüzelésű kályha irigylésre méltó, 88%-os hatásfokkal büszkélkedhet, rendkívül tiszta égést és igen kedvező, akár 9 kW-os teljesítményt biztosít. Ez nem csak a környezetnek kedvez, de Ön tüzelőanyagköltséget is megtakarít. A csodálatos Dik Geurts Vidar Triple kályha garantáltan bármely helyiség főszereplőjévé válik, mivel a csodálatos Dik Geurts Vidar Triple hatalmas, panorámás, hővisszaverő infravörös üveggel rendelkezik, amely a lehető legnagyobb teljesítményt biztosítja. A készülék mindkét oldalán ablakok is vannak, hogy optimális rálátást biztosítson a lángokra, függetlenül attól, hogy hol ül a szobában. Ez a dizájner fatüzelésű égő kevés fával is beindulhat, de ekkor kisebb teljesítményű. A szélesvásznú formátumnak köszönhetően számos lakóhelyiségbe illeszkedik, és ez a modell függesztett vagy beépített formátumban is kapható. A fő tűztér alatti praktikus rönktároló megoldással a lángfelület ülő helyzetben a tökéletes nézési magasságba emelkedik, így tökéletes hangulatot biztosít. Minőségi, nagy teherbírású acélból készült, stílusos sötét antracit kivitelben. Csak felső füstgázkivezetés - 150 mm (6").

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.